Novetats 3.14

Si tot va bé, aquesta mateixa setmana tindrem ja al LIVE la versió 3.14 del joc. Amb aquesta versió s’introdueix l’últim dels planetes del sistema Stanton, grans canvis en la gestió de l’energia i el combat i per fi la darrera de les Connies …la Taurus.

Planet – Crusader

Amb la introducció d’aquest gegant gasos ens acostem a la finalització del 1r sistema del joc. Molt recomanable sortir de l’atmosfera d’aquest planeta i anar veient com es van dibuixant els diferents colors i corrents que caracteritzen aquest tipus d’astres.

Orison Landing Zone

Seu de l’empresa propietaria de l’astre, Crusader Industries, ofereix les millors instal·lacions del sistema i sens dubte les millors panoràmiques.

Power Management v2 (Capacitor Gameplay)

Un abans i un després en tot el què té a veure amb la gestió de l’energia de les naus, sobretot pel que fa al combat. Ens faran falta més que mai les Caceres que organitza la Secció de Seguretat.

Radar, Scanning, and Ping T0

Primera pedra del què serà la base de l’exploració. Detecta, localitza i analitza un univers ple de sorpreses.

Missiles – Guidance & Control Rework

Implementació del sistema IFCS Guidance i el sistema de control dels missils. Segueixen polint aspectes com aquests relacionats amb el combat

Missile Operator Mode

Implementació del Mode Operador de Missils que permetrà gestionar quins tipus de missils llençar i contra quins objectius. Van afegint mecaniques multi-tripulació.

Law System v2: Surrender

A partir d’aquesta versió, els malfactors podran decidir rendir-se per tal d’evitar la mort, que com ja sabem que a mesura que es vagi implementant la mecànica mèdica, cada cop tindrà més repercusions.

Canvas Sliced Ship HUDs

Nou sistema de HUD per a les naus que ofereix una millor visibilitat i accés a la informació necessaria.

Constellation Taurus

Darrera variant de la veterana Connie. Es tracte de la versió de transport i càrrega d’aquesta mítica nau que darrerament ha rebut l’atenció dels desenvolupadors.

Planetary Volumetric Clouds v1

Primera versió dels núvols volumètrics que no han deixat a ningú indiferent. No volem ni imaginar les imatges que obtindrem amb les properes versions.
De moment per veure’ls s’ha de viatjar a Orison (Crusader)

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • Aniversari Star Citizen
    10 d'octubre de 2024

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat