Novetats Febrer 2952

La versió 3.16.1 d’StarCitizen ja està a punt, però aquesta no és l’única emoció que tindrem aquest mes! El febrer està ple de contingut apassionant, tant al vers com a fora, així que us hem volgut posar al dia.

alpha361

Alpha 3.6.1

La versió 3.16.1 arriba als servidors aquesta setmana, incloent una varietat de solucions juntament amb els nous punts d’interès amb noves naus abandonades per explorar. Aquests presenten nous reptes i perills, com ara mines de viatge làser, plataformes i molt més, aquestes noves ubicacions afegeixen encara més racons per explorar al vers, amb un botí reservat per a aquells que surtin victoriosos.

Consulteu la publicació de Patch Watch per més detalls

XenoReturns

Retorn dels Xenothreat

Les forces dels XenoThreat estan fent una altra ràtzia a Stanton i la Força de Defensa Civil de l’estació de Jericho ha demanat la vostra ajuda per mantenir-los a ratlla. Aquest és un esdeveniment a tot el servidor on tothom pot participar i ajudar a lluitar contra la incursió XenoThreat.

Estigueu atents a més detalls, inclosa una enginyosa guia de jugadors de XenoThreat, mentre ens preparem per al llançament el 3 de febrer.

CNOU

CNOU HoverQuad

El proper vehicle de l’innovador fabricant de naus de Silas Koerner arriba al febrer, ja que Consolidated Outland busca introduir el seu primer vehicle terrestre a la seva línia. Estigueu atents als detalls sobre el membre més nou de la família grav-lev molt aviat.

FestivalVermell2952

Festival Vermell 2952

Acomiadem el 2021 i comencem el 2022 amb una nova aventura al Festival Vermell 2952, del 31 de gener al 15 de febrer. Per garantir que el 2952 sigui un any pròsper, els Banu amaguen sobres vermells gratificants per tot Stanton i també oferiran una varietat d’ofrenes vermelles i daurades per garantir la bona fortuna.

Coramor2952

Coramor 2952

L’amor està a l’aire mentre Coramor torna a Star Citizen aquest any amb una nova diversió que segur us guanyarà el cor. Agafa la teva millor tinta i ploma per a un concurs d’escriptura de temàtica Coramor, que t’ofereix l’oportunitat de guanyar un vehicle que t’encantarà.

JumptownReobre

Jumptown reobre

La carnisseria caòtica (o cues pintoresques) de l’esdeveniment dinàmic preferit de la comunitat tornarà el mes que ve, així que reuniu els vostres companys d’organització per fer una altra incursió a Jumptown.

Estigueu atents a més detalls, ja que la cursa pel caos ple de laberints torna al febrer.

VolaGratis

Vola gratis

Necessites uns quants companys més a la teva banda? Paral·lelament al retorn de Jumptown, el febrer porta la nostra última Free Fly. Feu saber a tots els vostres futurs pilots que és un bon moment per llançar-se al vers, sense cap cost a partir del 17 de febrer.

BonusReferral

Bonificació de referència

Submergir-se en ruines o carregar un moll de càrrega a Jumptown és molt millor amb un copilot al teu costat.

A partir del 17 de febrer, la nostra darrera bonificació de referència us ofereix, a vosaltres i als nous jugadors que recomaneu, l’armadura Lodestone i el conjunt de rifles de franctirador de Quirinus Tech i Gemini de manera gratuïta!

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • CATCOM News
    2 de maig de 2024  22:00 - 22:30

  • CATCOM News
    6 de juny de 2024  22:00 - 22:30

  • CATCOM News
    4 de juliol de 2024  22:00 - 22:30

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat