Millor alimentació, millor tu

Empire Health Services

Tots portem una vida atrafegada i, de vegades, prendre bones decisions nutricionals pot ser un repte descoratjador, com a mínim.

Afortunadament, en fer servir les qualificacions NDR i HEI assignades a la majoria de menjars i begudes disponibles en el comerç, mai no ha estat tan fàcil cuidar-se. Recordeu que, com més alta sigui la puntuació, millor serà la nutrició i millor us sentireu.

Nutritional Density Rating (NDR)

Dissenyada per Empire Health Services per ajudar les persones a menjar més sa, la Nutricional Density Rating (NDR) té en compte la concentració de nutrients dels aliments per cada 100 Kcal, l’amplitud i la diversitat de nutrients continguts i la biodisponibilitat nutricional. Com més alta sigui la puntuació NDR, millor serà un aliment per a la vostra salut general. Tanmateix, és important recordar que cap aliment conté tots els nutrients que una sola persona necessita, de manera que, juntament amb menjar aliments amb una puntuació elevada, el segon que pot fer un individu és consumir una gran varietat d’aliments. Aquí hi ha un bon menjar i una bona salut!

Hydration Efficacy Index (HEI)

Original creat per un equip de nutricionistes de la Universitat de Jalan per comparar els efectes de l’elecció de les begudes sobre els nivells d’hidratació durant els vols espacials de llarg recorregut. la mesura estàndard mitjançant la qual es poden comparar diverses seleccions de begudes. Si es consideren factors com la retenció d’humitat, les taxes d’absorció, l’osmolalitat, el recompte calòric i els nivells d’electròlits (específicament sodi i potassi), es pot classificar una beguda mitjançant un índex estandarditzat. Com més alta sigui la puntuació, més eficaç serà la beguda per mantenir el consumidor hidratat durant més temps. Substàncies com la cafeïna i l’alcohol poden disminuir la puntuació de l’índex augmentant la taxa de pèrdua d’aigua del cos. L’aigua del sistema de filtració estàndard té una puntuació inicial de 80.

Efectes dietètics

A més de les puntuacions inicials, molts aliments i begudes s’han etiquetat addicionalment amb paraules clau per proporcionar informació addicional sobre els efectes potencials que l’element tindrà sobre la vostra salut. Mireu la llista següent per esbrinar alguns dels efectes més habituals i què signifiquen.

Hypertrophic – proporciona flux sanguini i nutrients addicionals a grups musculars claus perquè facin un rendiment òptim.

Energizing – proporciona un augment dels nivells d’energia que us permeten estar actius durant més temps.

Cognitive Boosting – fomenta la funció cerebral en permetre un enfocament addicional mentre es realitzen tasques complicades. 

Hypometabolic – es digereix lentament i us farà sentir satisfet durant més temps.

Hydrating – ajuda el cos a absorbir millor l’aigua, cosa que li permet satisfer la set durant més temps.

Healing – proporciona nutrients vitals per ajudar el cos a reparar-se de forma natural.

Immune Boosting – ajuda el cos a mantenir-se sa quan s’exposa a elements nocius.

Atrophic – restringeix el flux sanguini, afectant negativament els músculs, fent que les tasques semblin més dures.

Fatiguing – té un efecte drenant, que provoca letargia i sensació general d’esgotament.

Cognitive Impairing –  dificulta l’activitat cerebral que dificulta l’enfocament durant llargues durades.

Hypermetabolic – es digereix ràpidament, augmentant la probabilitat de tenir gana abans.

Dehydrating – fa que el vostre cos perdi aigua i tingueu més set.

Toxic – conté elements perjudicials per a la salut i que poden causar danys si es consumeixen en grans quantitats.

Immune Suppressing – debilita la capacitat del cos per lluitar contra elements nocius.

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • Aniversari Star Citizen
    10 d'octubre de 2024

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat