Novetats 3.15

Com molts ja sabeu, portem unes setmanes amb la versió 3.15 al PTU, així esperem que ben aviat irromprà al PU.  Es tracte d’una de les versions més importants que hem tingut fins ara. Incorpora 2 mecàniques noves molt importants i que fan que el joc canviï de forma radical.  Parlem de les primeres iteracions de l’Inventari i el Sistema Mèdic. 

Però veiem una a una les funcionalitats que ens esperen …

GrimHex

GrimHex Clinic

Implementació d’una clínica en funcionament situada dins de GrimHex, on els jugadors es poden curar i reviure, així com comprar subministraments mèdics i assegurances de vida.

Si heu d’acabar allà pels motius que sigui …. si su plau, intenteu no tocar gaires coses!

SpaceClinics

Rest Stops: Space Station Clinics

Implementació de clíniques en funcionament al llarg del ‘vers, on els jugadors es poden curar i reviure, així com comprar subministraments mèdics i assegurances de vida.

Molt més recomanables que la clínica de GrimHex, ara com ara són equiparables als hospitals. Més endavant segurament això canviarà.

Orison

Orison Hospital

Implementació d’un hospital en funcionament situat a Orison, on els jugadors es poden curar-se i reviure, així com comprar material mèdic i assegurances de vida.

Si no mors d’aburriment en el trajecte de l’orbita a Orison, és un dels millors hospitals del sistema. Recomanable per a llargues estades.

NewBabb

New Babbage Hospital

Implementació d’un hospital en funcionament situat a New Babbage, on els jugadors es poden curar i reviure, així com comprar material mèdic i assegurances de vida.

Competeix en qualitat amb l’hospital d’Orison i a diferència d’aquest és de més fàcil accés.

Orison-Landing-Zone-V2

Orison v2

Millora de la zona de desembarcament de Crusader amb més botigues i ampliació de diversos serveis per la ciutat.

Si ja era el millor lloc del sistema on passar unes vacances, ara si que ja no té rival.

Medical

Doctor, Nurse AI Behaviors

Quan el jugador reapareixi al llit mèdic, serà rebut per un metge, es podrà veure una infermera al fons, interactuant amb diversos elements útils de temàtica mèdica: la “safata mèdica” – El “degoteig IV” – i inspeccionant el ‘Boticà’. Això donarà vida i moviment a l’habitació del pacient quan es desperti. Els jugadors lesionats que entrin a la sala també seran rebuts pel metge i els animarà estirar-se al llit per ser atesos.

Mama por!!

Scoreboardroadmap

Scoreboard UI Improvements

Converteix els marcadors a Arena Commander i Star Marine per treballar amb Building Blocks. La nova interfície donarà als jugadors accés en temps real a la posició, el nom, el rang, la puntuació, els objectius, les morts, les assistències i el ping.

A veure si mica en mica ens arreglen aquests modes de joc.

Brokenmoon

Updates – Broken Moon Map

Actualització del mapa Broken Moon de l’Arena Commander augmentant la mida general, afegint noves àrees jugables, més opcions de cobertura i nous recursos espacials.

Més millores per a aquest mode de joc.

Mission

Infiltrate and Defend Missions

Les instal·lacions subterrànies són el primer lloc a beneficiar-se de l’addició d’armaris de generació, que ens permeten ampliar el conjunt de missions que hi tenen lloc. Les missions van des d’assalts totals fins a situacions en què podeu assolir objectius sense necessitat de combatre, i inclouen variants lícites i il·legals.

Missions, missions, més missions!! Volem més missions!!

VMA_NikNax_Gladius

Physical/Local Inventory Support

Ajust de botigues i VMA per donar suport als canvis d’API necessaris per a l’inventari local/físic dels jugadors. També es refactoritzarà part del codi de transacció i s’estan afegint diverses opcions de depuració addicionals perquè puguem identificar problemes i resoldre errors més ràpidament. El VMA s’actualitzarà perquè un jugador només pugui ajustar la càrrega de la seva nau si es troba en una ubicació on actualment emmagatzema altres articles relacionats amb la nau.

És a dir, d’aquelles coses necessàries i imprescindibles perquè la resta funcioni.

Niknax

Asset Manager mobiGlas App

Per donar suport als inventaris localitzats, el Gestor d’actius fa un seguiment de tots els articles propietat dels jugadors, on s’emmagatzemen i on han d’anar per recollir-los, transferir-los i equipar-los.

L’eina definitiva per no perdre res. On coi he fotut el condensador de flux?!

00_Loot

Loot Generation T0

Implementació dels sistemes que generen contenidors a tot l’univers persistent (caixes/taquilles/caixes) que contenen botí aleatoritzat i poblat dinàmicament.

Per fi mecànica pels rapinyaires de l’univers. Endavant les atxes caça tresors !!

Backpack_Hurston-1-Min

Actor Feature – Personal Inventory

Permetrà que els jugadors emmagatzemin físicament armes, aparells, consumibles, articles de curació i molt més al seu personatge i als vehicles mitjançant motxilles, butxaques i contenidors. Això utilitza el nou iCache per a la persistència allà on viatgen els jugadors.

Fisicalitzat, tot fisicalitzat!! Ara on són totes aquelles granades, ehhh ?!

DRAKE_CutlassRed_MedBed_012020-Min

Tech – Healing T0

Inclou totes les tasques de fons relacionades amb la implementació inicial de la funció de curació, que s’utilitzaran en futures actualitzacions d’ubicacions i missions.

O la importància de saber morir.

CRUS_Starlifter_Promo_MOAB_SM01_PJ01_Grade-Squashed

Bombs

Aquests sistemes permetran als jugadors de determinades naus llançar una varietat de bombes poderoses sobre objectius a l’atmosfera.

Si fins ara l’espai era perillós, l’atmosfera ja no serà un refugi.

NotSignedOff_Healing

NPC Healing

Permet als jugadors curar altres jugadors i NPC. Això permetrà als jugadors utilitzar elements amb propietats curatives, com ara el MedPen, en altres personatges de jugadors i NPC.

Txic, txac curat!!

400i_Explore_2_092021

Origin 400i

Construir, equilibrar i implementar la nau d’exploració de luxe d’Origin, el 400i, al joc.

La versió apple de l’exploració

A2

Crusader A2 Hercules Starlifter

Inclou totes les tasques, incloses el disseny, l’art, l’àudio i la tecnologia, necessàries per a la implementació de la cañonera Crusader A2 Hercules a la PU.

Bomba vaaaaa!!!

Curelife-Medical-Tool

Curelife Medical Tool

Creeu una eina mèdica de la marca Curelife per utilitzar-la al camp i als hospitals. Els metges l’utilitzaran en comptes de l’eina múltiple.

Vacunes al canto! De quin color la vols?

GRIN-Multi-Tool-Healing-Attachment

Greycat Multi-tool Healing Attachment

Dissenyar i crear l’annex de curació multieina. Inclou la creació d’actius, l’animació i l’equilibri.

Això si que és una multi-usos. On serà el límit d’aquesta eina?

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • CATCOM News
    5 d'octubre de 2023  22:00 - 22:30

  • Aniversari Star Citizen
    10 d'octubre de 2023

  • CATCOM News
    2 de novembre de 2023  22:00 - 22:30

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat