Novetats 3.20

Aneu al vers per explorar l’actualització més plena d’acció vista fins ara. Tant si esteu transportant càrrega vital al llarg del sistema, abordant hordes alienígenes, explorant noves ubicacions o arriscant-ho tot per un lloc al podi, l’ Alpha 3.20 està plena de noves aventures:

MISC Hull C

MISC Hull C

Venerada a tot l’Imperi per les seves habilitats de transport entre sistemes sense esforç, la MISC Hull C de quatre tripulants és un veritable tità de la indústria.

Arena Commander: Carreres

Arena Commander: Carreres

El mode de joc Arena Commander rep la seva actualització més gran fisn al dia d’avui en aquesta Alpha 3.20. Els amants de la velocitat del “vers” ja poden perseguir els millors temps de volta en circuits totalment nous juntament amb l’addició oficial de les quatre pistes preferides de la comunitat.

Mirai Fury LX

Mirai Fury LX

Mirai es basa en l’èxit dels seus combatents Fury amb l’ LX, un corredor de compromís zero construït per al màxim rendiment i velocitat.

Arena Commander: Combat

Arena Commander: Combat

Modes de combat de naus i de FPS millorats! Des de “Tank Royale” fins a “Endless Vanduul Swarm”, l’actualització de combat d’Arena Commander afegeix nous modes explosius que et porten directament a l’acció.

Actualitzacions de càrrega física

Actualitzacions de càrrega física

Apareix una nova funcionalitat de càrrega per incloure suport per a la recentment llançada MISC Hull C amb càrrega automatitzada a les estacions d’Òrbita Terrestre Baixa (LEO), així com millores en els sistemes de col·locació de càrrega i a les quadrícules de les naus per donar suport a caixes de diferents mides. Fins a 32 SCU i diferents orientacions de col·locacions.

Salvament criminal: Encobriment de naus

Salvament criminal: Encobriment de naus

Aquesta missió totalment nova desafia els jugadors d’esperit lliure a fer desaparèixer el casc d’una nau (definitivament no robada) que casualment necessita esborrar la seva identitat abans que apareguin les forces de Seguretat.

Estació Seraphim

Estació Seraphim

S’ha actualitzat una de les primeres ubicacions d’ Star Citizen. L’estació de Seraphim ara se sosté en òrbita per sobre de Crusader en lloc de Port Olisar, oferint tot el que necessita un pilot abans de començar una aventura.

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • Aniversari Star Citizen
    10 d'octubre de 2024

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat