Novetats 3.16

Ja tenim aquí la 3.16! La nova versió que ens ha arribat aquest quart trimestre, ha portat una nova versió de Jumptown al joc, acompanyada d’un nou esdeveniment dinàmic inspirat en tota la història de Jumptown on els jugadors hauran de triar entre el camí legal o ilegal en aquesta batalla per el control dels narcòtics.

A continuació trobareu totes les novetats que ens porta aquesta nova actualització:

JumpTown 2.0

Implementació de Jumptown 2.0, un nou esdeveniment dinàmic a l’univers persistent. Inspirat en els esdeveniments històrics de Jumptown. Inclou camins de missió legals i il·legals.

Hospital d’Àrea 18

Implementació d’un hospital en funcionament situat a l’Àrea 18, on els jugadors es poden curar i reviure, així com comprar material mèdic i assegurances de vida.

Reelaboració de les físiques grav-lev

Una reelaboració significativa del model de vol i conducció per a vehicles grav-lev. L’objectiu és millorar la sensació general i l’estabilitat, donant lloc a una experiència molt millor per als jugadors que utilitzen les bicicletes flotants.

Millores del mapa Dying Star

Actualització del mapa Dying Star augmentant la mida general, afegint noves àrees jugables, més opcions de cobertura i nous recursos espacials.

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • Aniversari Star Citizen
    10 d'octubre de 2024

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat