Novetats 3.17

La Maria va mirar els núvols rosats de Crusader a uns quants centenars de milles de distància. “Tan a prop, però tan lluny”, va murmurar, tocant apàticament la lectura de combustible.

Feia hores que estaba sola, però sabía que la bahía de càrrega plena de les millors mercaderies de Jumptown cridaria l’atenció tard o d’hora.

Amb un espetec, un gran casc negre va sortir del salt quàntic, envoltant la Cutlass a l’ombra. El cor de la Maria es va accelerar abans que la unitat de comunicacions enviés una agradable sorpresa. “Salutacions, viatger. Aquest és el “Rellotge de Ranni”. En camí de repostatge!”.

A continuació trobareu totes les novetats que ens porta aquesta nova actualització:

kiosks

VENDA

Nova característica: capacitat per als jugadors de vendre articles d’inventari

El següent pas en el desenvolupament més ampli de l’economia d’ Star Citizen, Alpha 3.17 permet als jugadors vendre articles recollits al vers, inclòs el botí que es troba i les armes “adquirides” d’altres jugadors.

Només cal que aneu a una botiga d’una zona d’aterratge o una parada de descans per veure quant us poden fer guanyar els vostres articles no desitjats.

starfarer

REPOSTATGE NAU A NAU

Nova característica: primera implementació de l’abastiment de combustible de nau a nau

Alpha 3.17 introdueix la primera implementació de l’avituallament de nau a nau, oferint als jugadors un camí a casa en cas que es quedessin sense combustible a les profunditats de l’espai.

Els propietaris de la MISC Starfarer poden oferir els seus serveis als jugadors de tot el sistema, salvant-los de certs perills, carregant-los abans de curses i batalles, o simplement recarregant-los a mig camí.

Els pilots també trobaran que els preus del combustible quàntic, el combustible d’hidrogen i els serveis de reparació a les estacions espacials fluctuaran a mesura que la primera iteració de Quantum, el servei d’economia virtual, comenci a desplegar-se a l’Alpha 3.17.

mining gadgets

APARELLS DE MINERIA

Novetats: Gadgets de mineria

Dissenyats per a miners seriosos que busquen l’avantatge sobre la competència, els aparells de mineria modifiquen el procés de trencament de roques per fer-lo més ràpid, més fàcil o més fructífer.

Utilitzats juntament amb la plataforma i els components d’un vehicle, els aparells de mineria augmenten la velocitat o la potència del làser, la quantitat de mineral que sobreviu al procés i molt més. Tanmateix, els avantatges també tenen desavantatges…

hull a

MISC HULL A

Vehicle nou: MISC Hull A

El primer vaixell de l’emblemàtica sèrie Hull de MISC ja està disponible per volar. Creat per traslladar càrregues pesades pel sistema i més enllà, és l’eina ideal per als pilots que busquen portar la seva carrera de transport al següent nivell.

La Hull A compta amb el mateix eix de càrrega telescòpic que els seus parents més grans, donant als jugadors una idea del que vindrà amb la Hull C més tard aquest any.

maria pure

MARIA PURE OF HEART HOSPITAL DE LORVILLE

Nova ubicació: Maria Pure of Heart Hospital de Lorville

La impressionant instal·lació de Maria Pure of Heart a Lorville completa les ubicacions hospitalàries a Stanton.

Situat a la interminable metròpoli de Lorville, aquesta nova ubicació mèdica és una visita obligada per a aquells que es dirigeixen a Hurston o als laboratoris “farmacèutics” propers.

rivers

RIUS

Nova tecnologia: Rius Planetaris v1

Alpha 3.17 inclou la implementació inicial dels rius. Aquesta és la primera etapa per afegir cursos d’aigua a l’univers, més dels quals s’afegiran en les properes versions.

El primer riu es troba a microTech i mostra com l’aigua afectarà i esculpirà el terreny planetari en el futur.

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • CATCOM News
    6 de juny de 2024  22:00 - 22:30

  • CATCOM News
    4 de juliol de 2024  22:00 - 22:30

  • CATCOM News
    1 d'agost de 2024  22:00 - 22:30

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat