Novetats Juliol

Per fi arriba la 3.17.2, però aquesta no és l’única emoció a l’horitzó! El juliol està ple de contingut apassionant, tant al vers com a fora, així que segueix llegint per posar-te al dia.

missions

Alpha 3.17.2

Aquesta versió inclou el nou esdeveniment dinàmic Siege of Orison juntament amb el debut de punts d’interès de naus abandonades i avançades colonials.

Juntament, també estrena missions de lliurament il·legals que inclouen més recompenses, però també riscos addicionals!

karolinger

Bloqueig de Nine Tails

La banda Nine Tails s’ha tornat més audaç i està bloquejant diverses estacions al voltant de l’espai aeri de Crusader. Estigueu atents a les alertes de missió! Es demana que doneu suport a la Força de Defensa Civil tant en reabastiments com en combats contra la pirateria.

Tanmateix, si per tu et va més la vida d’un pirata, Nine Tails podria estar buscant el seu propi suport…

jump town

Reobertura de JumpTown

Torna la carnisseria caòtica (o cua respectuosa) de l’esdeveniment dinàmic preferit de la comunitat, així que reuniu els vostres companys d’organització per un altre viatge a JumpTown!

Estigueu atents a més detalls, ja que la cursa de Maze torna!

foundational festival

Festival de la Fundació

En el vers, el Festival de la Fundació és un programa cívic d’un mes de durada que té com a objectiu enfortir l’esperit comunitari animant els ciutadans i els civils a oferir-se voluntaris amb organitzacions locals i imperials.

Aquí a la Terra, estem celebrant la nostra increïble comunitat de Star Citizen durant tot el mes, a partir del 7 de juliol. Hi haurà actualitzacions del sistema de guies, aspectes destacats de l’organització, pintures de vaixells gratuïtes exclusives i molt més!

free fly

Free Fly

Necessites unes quantes amistats més a la teva banda? Paral·lelament al Festival de la Fundació, organitzem el nostre darrer esdeveniment Free Fly. Feu saber a tots els vostres possibles copilots que és gratuït entrar al vers del 7 al 18 de juliol. Aviat trobareu més detalls!

dragonfly

Referral Bonus

Submergir-se en ruines o carregar un moll de càrrega a Jumptown és molt millor amb un copilot al teu costat.

A partir del 7 de juliol, la nostra darrera bonificació de referència us ofereix a vosaltres i als nous jugadors que recomaneu una Drake Dragonfly de manera gratuïta!

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • CATCOM News
    2 de maig de 2024  22:00 - 22:30

  • CATCOM News
    6 de juny de 2024  22:00 - 22:30

  • CATCOM News
    4 de juliol de 2024  22:00 - 22:30

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat