Respostatge entre naus

Ja tenim la 3.17 al PTU! Aquesta versió ens introdueix la capacitat de repostar de combustible les naus a mig vol, utilitzant els sistemes integrats a la línia de naus Starfarer de MISC.

Si busqueu començar la vostra pròpia carrera com a pilot autònom o com a pilot de CATCOM o si simplement teniu curiositat sobre com funcionen les Starfarers segueix llegint per obtenir una guia pas a pas dels sistemes de la nau de repostatge i el seu funcionament!

Com repostar la teva nau

Sol·licitud d’acoblatge

Un cop hagi arribat una nau de reabastiment de combustible a la vostra ubicació, tarjeteu-lo (tecla predeterminada “T”) i sol·liciteu l’acoblament (tecla predeterminada “N”). Aleshores, la nau de repostatge ha d’aprovar la sol·licitud i estendre el braç bomba. En aquest moment, podeu acoblar manualment el braç alineant el HUD, o podeu mantenir premuda la tecla de sol·licitud d’acoblament per fer-ho automàticament.

Demana combustible

A continuació, obriu el vostre mobiGlas i seleccioneu l’aplicació “Serveis de Manteniment de Vehicles”. Des d’aquí, podeu seleccionar Automàtic per omplir els dipòsits al máxim, o bé podeu prémer Manual per sol·licitar una quantitat específica de combustible. Aquesta sol·licitud s’adreça directament a l’operador de la nau de reabastiment, que iniciarà el procés de recàrrega.

Servei de Garantía i Desacoblament d’Emergència

Mentre el procés de repostatge està en marxa, els vostres aUEC es col·loquen en un dipòsit al servidor. Es tracta d’una salvaguarda que garanteix que totes les transaccions d’avituallament es desenvolupin sense problemes, fins i tot en el cas que la feina s’atura sobtadament. Quan feu una sol·licitud d’avituallament mentre s’està acoblat, els aUECs es retiren del vostre compte en funció del preu establert pel pilot de l’Starfarer. Això es compensa gradualment en temps real a mesura que rebeu el combustible. D’aquesta manera, si qualsevol de les parts decideix abortar a mitja transacció, només es paga el combustible rebut. El servei de garantia reemborsarà els aUECs restants al client.

Qualsevol de les parts pot interrompre el procés de repostatge en qualsevol moment, encara que la transacció s’hagi completat parcialment. El client simplement pot desacoblar prement la combinació de tecles predeterminada N, o la Starfarer pot prémer el botó Avorta a la seva interfície de repostatge. Això és útil en el desafortunat cas que et trobis sota atac enmig de l’aprovisionament. 

Comença la teva carrera de repostatge

MISC Starfarer

La Starfarer és la plataforma de combustible dedicada de MISC, dissenyada no només per carregar, emmagatzemar i protegir unitats d’estasi de combustible, sinó que també està equipada per absorbir gasos de l’espai i refinar-los per utilitzar-los sense aterrar. 

MISC Starfarer Gemini

L’exèrcit de la UEE utilitza la variant més robusta de l’Starfarer, la Gemini, per a les seves operacions de primera línia, intercanviant una mica de capacitat de càrrega i maniobrabilitat per blindatge reforçat, blindatge augmentat, motors més potents, torretes tripulades més fortes i una càpsula de míssils.

El procés de repostatge

Omple els teus dipòsits de combustible

Omplir les càpsules de la Starfarer segueix el mateix procés que repostar la teva pròpia nau. Obriu el vostre mobiGlas, seleccioneu l’aplicació Serveis de Manteniment de Vehicles i, a continuació, trieu quin combustible voleu adquirir i seleccioneu Manual. Això us permetrà omplir individualment cada dipòsit amb tant o tan poc combustible com necessiteu. Tingueu en compte que no podeu omplir una dipòsit amb més d’un tipus de combustible, així que trieu les vostres opcions amb cura.

També podeu reassignar combustible entre els vostres dipòsits si hi ha espai buit per fer-ho. Aquests controls es poden trobar a la consola de repostatge del pont de la nau, a Gestió dels dipòsits, o podeu caminar a la passarel·la i utilitzar la interfície individual per a cada pod. Premeu Bomba en el dipòsit que vulgueu omplir des d’un altre i Obre el dipòsit que vulgueu buidar. La Starfarer mourà automàticament el combustible entre aquests dipòsits.

Accepta la Petició de Repostatge

Amb les càpsules de combustible plenes, dirigiu-vos a la persona que sol·licita un reabastiment. Accediu a la consola del pont, darrere de la cadira del pilot, i seleccioneu la manera de repostar. Premeu el botó de la part inferior de la pantalla per desplegar el braç bomba i, a continuació, accepteu la sol·licitud d’acoblament. La sol·licitud es mostrarà al vostre HUD, de manera similar a una sol·licitud d’amistat.

Preparació i assignació del cost del combustible

Hi ha algunes coses per configurar a la pantalla de repostar abans de poder iniciar el procés de transferència de combustible. A la part esquerra de la pantalla, podeu establir un preu específic per a cada tipus de combustible. El botó Preu automàtic establirà automàticament el preu en un deu per cent més del que vau pagar per ell quan vau carregar la vostra Starfarer. Al costat de les opcions de preus, veureu la nau que teniu acoplada, el seu nom i qui el vol.

A la dreta, veureu els nivells actuals de combustible de cadascun dels vostres dipòsits i quin tipus de combustible hi ha. Aquí també podeu obrir el broquet de combustible per començar a repostar, ajustar el ritme a què flueix el combustible i veure quina quantitat de cada tipus de combustible es sol·licita i que queda per satisfer al client.

Omple’l!

Un cop establerts els vostres preus i preparat per començar a avituallar, heu d’obrir els dipòsits de combustible. Pots fer-ho prement el botó Gestió de Pods a la pantalla de repostatge, que es mostra aquí, o un membre de la teva tripulació ho pot fer des de les pantalles de la passarel·la de la Starfarer.

Premeu Obre a la càpsula de combustible seleccionada per permetre que el combustible flueixi, posi el broquet a Obrir i ajusteu la taxa de combustible a la velocitat desitjada. Aneu amb compte, ja que alimentar massa ràpid pot córrer el risc de desbordar-se, possiblement danyar el broquet de combustible o malgastar el combustible mentres es vola a l’espai! Assegureu-vos de tancar el broquet o premeu Atura a la càpsula de combustible quan acabi el procés d’avituallament.

Ens mourem per Justícia, no per lleis. 

Instagram CATCOM   Youtube CATCOM   Twitch CATCOM   Twitter CATCOM   Ivoox CATCOM   Guilded CATCOM Spotify CATCOM

Pròximes activitats

  • Aniversari Star Citizen
    10 d'octubre de 2024

Millor Premi Comunitat 2020
Gaming.cat